Geen nieuwbouw Stadhuis op Willemsoord!

Stadhuis nog steeds geen gelopen race, inwoners kunnen het nog tegenhouden!

Den Helder, 25 februari 2022

Helder Onafhankelijk! wil direct stoppen met de bouw van het Stadhuis op Willemsoord!
Te duur, Ondemocratisch, Verkeerde plek en achterhaalt. En het belangrijkste, de inwoners van Den Helder, Julianadorp en Huisduinen willen geen nieuwbouw Stadhuis op Willemsoord! Tijdens de eerste Raadsvergadering (installatieraad) gaat Helder Onafhankelijk! een initiatiefvoorstel indienen om de bouw van het stadhuis direct te staken!

27 miljoen voor een nieuw stadhuis is veel te duur. De locatie is op een ondemocratische wijzen door de strot geduwd van de burger. Een locatie die slecht bereikbaar is, en de haven zal belemmeren in de werkzaamheden. En het coronavirus heeft door het vele thuiswerken, de noodzaak van een groot stadhuis achterhaald. De eens zo populaire kantoortuinen worden weer terug gebouwd naar kleinere kantoren, alleen niet bij de bouw van het stadhuis op Willemsoord.

NH-Nieuws en Kieskompas hebben onlangs een grote enquête gehouden over het stadhuis op Willemsoord. 75% van de ondervraagde waren tegen nieuwbouw van het stadhuis op Willemsoord. En er zijn nog 7 spoedprocedures gestart bij de Raad van State, om de bouw van het Stadhuis op Willemsoord tegen te houden.

De coalitiepartijen Beter voor Den Helder, CDA, VVD, PvdA, Stadspartij en ChristenUnie blijven ontkennen dat de meerderheid van onze inwoners tegen nieuwbouw van het stadhuis op Willemsoord zijn.

Helder Onafhankelijk! heeft dan ook een petitie geplaatst op de site www.geennieuwbouwstadhuis.nl om de coalitiepartijen voor eens en altijd te laten weten dat de burgers uit Den Helder, Julianadorp en Huisduinen. Tegen nieuwbouw van het stadhuis zijn op Willemsoord!

Ook is het mogelijk om de petitie te ondertekenen op de Zaterdagmarkt in de Beatrixstraat waar Helder Onafhankelijk op 26 februari, 5 maart en 12 maart aanwezig zijn.

Een reactie

  1. Tegen de bouw is klaar met dat zooitje idioten .willemsoord hoord een evenementen terrein te zijn met history geen kut stadhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.